fbpx

Over

LEKDETECT.BE: SNELHEID EN KWALITEIT STAAN CENTRAAL.

Al meer dan 25 jaar zijn wij dag in, dag uit, actief in de bouwsector. Het snel opsporen van lekken, oorzaken van geurhinder en thermische onderbrekingen zit in onze genen. We zijn trots op onze Oost-Vlaamse roots maar beschikbaar in heel Vlaanderen voor de meest uiteenlopende opdrachten.

Vanuit onze mentaliteit om dingen goed te doen, hebben we naast onze opsporingsafdeling ook een herstellingspoot aan het bedrijf. Zo kunnen we instaan voor het opsporen van het lek én de herstellingswerken nadien. Dat zorgt voor één aanspreekpunt voor de klant, snellere reparatie én een kleinere factuur. Een echte win-win-win dus!

 

PRIJSTRANSPARANTIE

Geen verborgen kosten en snelle offertes, daar staan we voor. Contacteer je ons via mail? Dan bezorgen wij jou binnen het uur een offerte. Wij hanteren vaste prijzen voor de particuliere markt. Wil je als bedrijf of overheidsinstantie een offerte? Bel ons! Want ook jullie kunnen rekenen op transparante en duidelijke prijzen.

ONZE SUCCESFORMULE: LEKDETECTIE VAN A-Z

Zo gaan we te werk:

Stap 1: we zoeken naar de oorzaak. Lekdetect.be vindt altijd het probleem. Dankzij onze kennis en high-tech apparatuur zoals rookgeneratoren, waterkleuringen en infraroodcamera’s vinden we het lek zonder breekwerk. Tot op de centimeter duiden we de plaats van oorsprong of lek aan.

Stap 2: Rapportage voor je verzekering. Je ontvangt een rapport van onze bevindingen. Zo kan je (in de meeste gevallen) onze kost recupereren. Je verzekering zal dan ook de herstellingswerken betalen.

Stap 3: We analyseren het probleem en repareren het volgens de regels van de kunst. Loodgieterswerk, plakwerk, vloeren,…wij klaren de klus!

Bij ons kan je rekenen op de beste service

• Dankzij onze jarenlange ervaring is geen lek ons onbekend.

• Wij zorgen voor een minimale impact tijdens de detectie- en herstellingswerken.

• Wij volgen de werken op van A-Z. Wij bijten ons vast in de opdracht en zorgen voor de best mogelijke oplossing. Zonder verborgen kosten.