fbpx

Rioollek & ontstopping

RIOLERINGEN

Kelders die plots vollopen bij regenweer, een vervelende geur in je woning,…Het zijn slechts enkele symptomen van sluimerende of acute rioleringsproblemen.

Rioleringen zijn een complex netwerk van rioolbuizen, verbindingen en putten. Vaak goed verstopt onder gebouwen, verhardingen en opritten. Bij een breuk of obstructie in het rioolnetwerk is het dan ook geen evidentie om de exacte plaats van het probleem op te sporen. Schakel hiervoor dus tijdig een professional in.

Bij Lekdetect.be beschikken we over de nodige apparatuur en ervaring. Zo sporen we snel het probleem op en lossen het op.

ONTSTOPPEN EN PREVENTIE

Iedereen kent het wel: water dat in de gootsteen blijft staan of een toilet dat niet meer doorspoelt. De chemische huis-tuin en keukenontstoppers blijken niet te werken. Heel vervelend. Tijd voor Lekdetect.be!

We komen ter plaatse om de afvoerbuis te ontstoppen en te reinigen. Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen wij de afvoer via een camera scannen en de verstopping opsporen. Nadien kunnen we onze klanten de beelden bezorgen.

Wil je niet wachten tot er problemen opduiken maar preventief aan de slag gaan? Dat kan!

Met ons verstoppingspreventieprogramma garanderen wij vrije en vrolijke leidingen het hele jaar door. Contacteer ons en we komen langs!

BEL GRATIS:
0800 18 700

Lekdetect beschikt over de nodige apparatuur en infrastructuur om de meest complexe lekken op te sporen en te verhelpen

schade door lek in riool

Lekdetect beschikt over de nodige apparatuur en infrastructuur om de meest complexe lekken op te sporen en te verhelpen

OPZOEKEN WATERSCHADE

MET EEN MINIMUM AAN KAP- EN BREEKWERK BIEDT LEKDETECT.BE SNEL EEN OPLOSSING.