Rioollek & ontstopping

EEN LEK IN EEN RIOOL KAN ZORGEN VOOR
GEURHINDER EN VERZAKKINGEN

Een lek aan de riolering kan hinder veroorzaken tot bij de buren: kelders  lopen vol tijdens regenweer, geurhinder in de woning of bedrijf, vochtschade, slecht afvoeren van sanitair water enz.

De riolering is vaak een complex netwerk van rioolbuizen, verbindingen en putten onder gebouwen, verhardingen en opritten. In stadsgebied kan door de jaren heen het plan van dit rioolstelsel verdwijnen of door wijzigingen doorheen de jaren weten eigenaars vaak niet meer hoe alles nu werkelijk loopt.
Uitzoeken waar het probleem aan het rioolstelsel zit en lekkage aan de riolering opsporen is niet eenvoudig, en vraagt deskundigheid en ervaring.
Lekdetect is uitgerust met de nodige apparatuur en knowhow om alle problemen aan je rioolstelsel uit te zoeken én de riool te ontstoppen. Met Lekdetect spaar je tijd en kosten.

ONTSTOPPEN VAN RIOLERING
EN AFVOER

24/24u bereikbaar. Snel ter plaatse en ook op zaterdag. Wij bieden de meest professionele reinigingsdienst voor afvoeren in Gent.

Waarom zou je geld verspillen aan agressieve chemicaliën die niet werken? Wanneer problemen met uw afvoer optreden, geven wij u een kwaliteitsgestuurde service die snel, eerlijk en betaalbaar is. Lekdetect helpt uw huis schoon te houden en uw wastafel, toilet en badkuip te laten werken. Contacteer ons en we komen langs!

BEL GRATIS:
0800 18 700

Lekdetect beschikt over de nodige apparatuur en infrastructuur om de meest complexe lekken op te sporen en te verhelpen

schade door lek in riool

Lekdetect beschikt over de nodige apparatuur en infrastructuur om de meest complexe lekken op te sporen en te verhelpen

OPZOEKEN WATERSCHADE

TAL VAN TEVREDEN KLANTEN:
MET EEN MINIMUM AAN KAP- EN BREEKWERK BIEDT LEKDETECT SNEL EEN OPLOSSING. NAUWELIJKS SCHADE EN EEN HERSTELLING BINNEN 24 U ?
BEKIJK ONZE REFERENTIES !