Over

MET LEKDETECT WINT U SNEL DE STRIJD ÉN TIJD !

Al méér dan 20 jaar is lekdetect dé kwaliteitsreferentie op het vlak van lekdetectie, opsporen van gaslekken, breuken in riolering en verstopte afvoerleidingen. Sinds kort bieden we ook de verhuur van professionele camera’s aan voor inspectie.

Er zijn heel wat bedrijven op de markt. U zoekt dringend naar een specialist want het lek zorgt voor heel wat overlast. Maar wie doet de lekdetectie en wie voert het herstel uit? Of beide? En hoe snel? Voor een waterlek detectie of ontstopping in en rond Gent zijn we zeer snel ter plaatse, ook op zaterdag.

Herkent u deze situatie? U wilt een snelle en efficiënte oplossing? Neem contact op via het gratis nummer 0800 18 700. We zijn zelfs bereikbaar buiten de werkuren.

PRIJSTRANSPARANTIE

Vraagt u bij ons een offerte? Wij reageren binnen het uur. Lekdetect heeft een vast particulier tarief. Zonder verrassingen. Met andere woorden u weet precies wat de lekdetectie kost. Voor het herstellen van de lek zelf bieden we u een vrijblijvende offerte op maat.

ONZE SUCCESFORMULE: DE TOTAALAANPAK, U HEEFT AAN 1 FIRMA GENOEG

Dat doet u door Lekdetect in te schakelen.

Stap 1: het zoeken naar de oorzaak. Lekdetect vindt altijd het probleem. Met diverse technische hulpmiddelen, zoals de rookgenerator, kleuring van water, infraroodcamera’s, zorgt dit voor het snel opsporen van een lek zonder breekwerk. Tot op de centimeter duiden we de localisatie aan van het lek of de oorsprong van geurhinder.

Stap 2: Rapportage voor uw verzekering. In de meeste gevallen betaalt die de kost voor het opsporen van het lek, alsook het nodige breekwerk op de plaats van de lek.

Stap 3: Onze vakman analyseert uw probleem eerst grondig en behandelt het daarna volgens de regels van de kunst. Loodgieterswerk, plakwerk en tegels plaatsen? We doen dit allemaal. Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouw.

Zo garandeert Lekdetect u de beste service

• U krijgt een professionele oplossing voor uw probleem. Daarvoor zorgen onze specialisten met vakkennis en het juiste materiaal.

• U ondervindt zo weinig mogelijk hinder bij uw dagelijkse bezigheden. Zelfs al is de herstelling minimaal, schermen we onze werkzaamheden maximaal af en beperken we overlast tot een minimum.

• U rekent op een opvolging van a tot z. Daarom bijten we ons vast in uw probleem en zijn pas tevreden als we u een totaaloplossing hebben bezorgd.

• U geniet van een lekloos eindresultaat. Probleem behandeld, schade hersteld en u hoeft zelf niets meer te doen.